2 NAP BANGKOKBAN, + 

               1 ESTI PROGRAMMAL

2 NAPOS CSOMAGTÚRA+grátisz est

Társas túra 2-5 fö részére

 

Az érkezési nap estéje

Egyéni hoteltranszfer a Bangkok érkezési reptérről (amelyhez útmutató leirást is adunk).
Utána check in a túracsomaghoz kijelölt szállodában.
Vacsoraest egy kerthelyiségben, amelynek látványához hasonlóval még találkoztál.
(Az étel és italfogyasztás egyénileg téritendő)
FONTOS KIEGÉSZITÉS: Eme esti programon való részvételnek a feltétele az általunk adandó AGODA foglalási link igénybe vétele a szállodai foglalásához. Az AGODA hotelfoglalási rendszer thai tulajdonosi illetékességű, s a linkünk segédéletével a legkedvezőbb árat kaphatod az adott napra az általunk preferált szállodába. (részletesebb leirás email-ben)


A másnap
Reggeli utáni indulás

BANGKOK VÁROSNÉZÉSÉRE!
Látnivalókkal, amiket magadtól nem fedeznél fel !!

A szállodából ugyan autóval indulunk útunkra ám a hihetetlen méretre duzzadt forgalmi dugókat elkerülvén az utat később, hajókázással váltjuk ki, hisz az időd drága kincs! Bangkok XIX.sz.-ban épült városrészében kezdjük a napot. Itt túranap függvényében királyi templomokat (Phra Ubosot), majd az egykori városfalat, s annak egyik volt védőbástyáját nézzük meg. Párizst idéző sugárút mentén a sétánkon, mástól nem hallotta gazdag ismeretkincsre teszel majd szert. A bangkoki csodajárgány, a “tuk-tuk” is próbára tétetik. Bangkok bohém negyede a Khao San rd. következik, ami a 70-es évek “hippy” csavargóinak volt a kokain tanyája. Aztán bepillantunk az 50-es évek világát idéző Bangkokba. A bazárok világa következik, majd egy titkos harcikakas telepre és a MÁSNAPOSOK 2. egyik forgatási helyszinére kalauzolunk. A XXI. századot idéző hipermodern városnegyedbe megyünk, ami a modern Bangkok szive. Itt a sétáló utca a levegőben van: A „SKYWALK” következik, Útunkat megszakitván kitérünk IX.Király idejét idézőn, az Anyakirályné templomába, amely sokáig elzárt is volt a külvilág előtt. Itt találkozik a múlt és jelen. Jim Thompson teak-fa házát felkeresvén a THE ATLANTA HOTEL BANGKOK cimű kalandregényem egyik főhősének otthonába lépsz. Az MBK Centerben rövid shopping és késő délutáni ebéd kínálkozik. A közlekedésünk is sokszínű lesz, mert az autó, a vizibusz, és „tuk-tuk”, mellett, a gyalogszer módján tesszük meg a túraútvonalunkat. Várható hoteltranszfer 17.00-18.00 h között.
Egy látnivalókban gazdagon eltelt napot fogsz magad mögött tudni!
Egyéni esti programhoz Bangkok szívében javasoljuk a BAYOKE SKY bárját, avagy büfévacsoráját, ahonnan a 84. emeletről pazar esti látvány tárul fotótémaként eléd, a valóban izletes vacsora mellett.

A harmadnap– a továbutazás napja:
Nagyon kora reggeli indulás, irány az USZÓPIAC, Damnoen Saduak városkában.
Piacról lévén a szó, igényli a korai indulást mert déltájban már elapadnak a látnivalók.
Az indulás előtt “check out” a hotelszobából. Az úticsomagok a recepció őrzésére maradnak, mi pedig irányba vesszük ezt a nagyvilágra szóló csodálatos helyet! Az úszópiacon lagúnákon siklik majd az evezős csónakod, így bepillantván a helybéliek világába. Eztán egy újabb izgalmas utiprogramként következik a helybéliek ültetvényein, ahol a banán, a mangó, a papaya terem, kókusz és citromfa ligeteken átvezető  eldugott utakon teszünk egy kalandos csavargást. Felkeressük a helybéli keresztények székesegyházát.


A továbbutazásod repülőjárata NE induljon előbb mint 18.00 h!
email-t:  gabor.thailand@gmail.com
 

 

   Gab Gall        Web2: www.thaifold-gabibacsival.hu